Voimaa ja onnea arkeen -valmennus läheisille ja omaisille

Omaisille ja läheisille on tuttua että elämä pyörii vain sen toisen ihmisen ympärillä. On helppo unohtaa itsensä, oma hyvinvointi ja omat tarpeet.

Kaikki me tiedämme, että itseään ei saisi unohtaa, itsestään pitäisi pitää huolta, itseään pitäisi rakastaa, olla salliva ja anteeksiantavaisempi. Usein itsensä on vaan niin kovin helppo pistää tukalaan tilanteeseen koska ”kyllä minä kestän, olen ennenkin estänyt..”.

Tämä koulutus on sinulle omaishoitaja, huolestunut vanhempi, sairautta sivusta katsova omainen. Valmennus missä pysähdytään hetkeksi elämääsi ja voimavaroihisi. Tämä on hetki Sinulle, kuinka sinä näet arjessa ne pienet voimaannuttavat asiat. Tämä on hetki Sinulle pysähtyä miettimään, miten sinä koet onnea ja hyvää oloa? Tämä on hetki, missä jätetään syytökset ja olosuhteiden pakot hetkeksi taakse ja katsotaan vain Sinun elämääsi, unelmiasi, niitä pulppuavia voimavarojasi sekä miltä se onni ja hyvä olo tuntuu.

Minä olen ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja, ja ratkaisukeskeisessä ajattelussa keskitytään siihen mitä voimaa, ja hyvää sinun elämässäsi on jo, ja miten sitä lisätään. Meillä kaikilla on haasteemme elämässämme, ratkaisukeskeinen ajattelutapa pysähtyy miettimään, kuinka elämä olisi huomenna parempaa kuin tänään, vaikka olosuhteet pysyisivät samana.

Koulutuksen kesto on n. 3 tuntia
Hinta 35 €/henkilö
Ryhmäkoko 6–10 henkilöä

Otahan yhteyttä, sovitaan teille sopiva voimaannuttava valmennuspäivä.

 

”Ole onnellinen tässä hetkessä. Tämä hetki on sinun elämäsi. ”