Nykälännoidan nuotiolla

Lappajärven Nykälänniemessä on tarujen mukaan ollut noita jo 1700-luvulla. Taruja noidasta riittää. Tarinoiden mukaan vuosisatoja sitten elänyt noita osasi vastata häneen kohdistuneisiin ilkeyksiin ilkeyksillä.

Tämän päivän lempeä Nykälännoita on kulkenut lappalaisten jalanjäljissä pitkän matkan ja päätynyt viimein suurelle kraatterijärvelle. Löytänyt sieltä mainion majapaikan ja jäänyt sinne. Nykyinen Nykälännoita käyttää suurta rumpuaan, liemiä ja loitsujaan vain hyvään.

Nämä ohjelmat sopivat ihan kaikille, vuodenajasta ja säästä riippumatta. Loistavia ohjelmia TYKY-päivään, kokousväelle, pikkujouluihin, hääohjelmaksi ja vaikkapa yritysvieraille.

Nykälännoita pellavamekossa ja rumpunsa kanssa vie sinut lähemmäksi hyvää oloa keinolla, mikä kulkee aina mukanasi.

Nykälännoidan Kahvikota

Tervetuloa Nykälännoidan kahvikotaan!

Hotelli Kivitipun tunnelmallisella kelokodalla istumme rätisevän nuotion äärellä ja ohjelmoimme aivot ajattelemaan uudella, positiivisemmalla tavalla. Poltetaan päreitä, kuunnellaan noitarumpua ja lisätään hyvää oloa. Tämän jälkeen sinulla on mukanasi työkalu, jolla saat stressiä vähennettyä ja hyvää oloa lisättyä.
Ohjelman lisäksi aikaa on mukavalle rupattelulle, ja kiireettömästi ehdimme nauttia aidot nokipannukahvit ja noidannyytit.
Kesto: n. 1–1,5h
Ryhmän koko: 2–20 hlöä
(sopimuksen mukaan myös 20-30 henkilön ryhmät Lappajärven vanhemmimmalla hirsituvalla aivan hotelli Kivitipun naapurissa. Kysy isommalle porukalle tarjous.)
Hinta: 2 -10 henkilöä 25 €/hlö, siitä yli menevät henkilöt 20 €/hlö
Vaikeustaso: helppo
Osallistujan omat varusteet: Säähän sopiva vaatetus. Olemme viileällä kodalla sateen suojassa, nuotion ääressä.
Palvelukielet: suomi

Hintaan sisältyy: Nykälännoidan ohjelma varusteineen, jokaiselle osallistujalle jäävä käsinkosketeltu muisto ohjelmasta, nokipannukahvit kuksasta noidan nyytin kera.

Nykälännoidan joulutaika

Joulu on Nykälännoidalle erityistä aikaa.

Pikkujouluihin erityisen hyvin sopiva Nykälännoidan joulutaika tuo ryhmällenne joulumielen mieleenpainuvalla tavalla. Tarjoiluna tässä ohjelmassa on Nykälännoidan jouluglögi. Noitahan ei glögiään kaupan purkista kaada, vaan keittelee sen paikanpäällä noitataitojaan hyväksi käyttäen. Glögit nautitaan kuksasta noidan soitellessa rumpuaan ja viedessä ajatuksia ihan uusiin sfääreihin.
Kesto: n. 1–1,5h
Ryhmän koko: 2–20 hlöä (sopimuksen mukaan myös suuremmat ryhmät)
Hinta: 2–10 henkilöä 25 €/hlö, siitä yli menevät 20 €/hlö
Vaikeustaso: Helppo
Osallistujan omat varusteet: Säähän sopiva vaatetus. Olemme viileällä kelokodalla sateen suojassa, nuotion ääressä.
Palvelukielet: suomi

Hintaan sisältyy: Nykälännoidan joulutaika -ohjelma varusteineen, jokaiselle osallistujalle jäävä käsinkosketeltava muisto ohjelmasta, paikanpäällä keitelty noidan glögi kuksasta nautittuna.