Mökkivuokraus 2021-01-18T13:46:40+00:00

Tervetuloa Purolaan!

Purola on vanha maalaistalo, jonka sydämenä on suuri valkoinen leivinuuni ja helmenä upea 6 henkilön rantasauna. Tässä hurmaavassa talossa on 2kpl 2 henkilön makuuhuoneita sekä tuvassa levitettävä sohva. Takimmaiseen makuuhuoneeseen on kulku toisen makkarin läpi. Purolassa on kaikki mukavuudet, juoksevasta vedestä vesivessaan sekä sisällä olevaan sähkösaunaan ja suihkuun. Keittiössä on tiskikone, jääkaappi pienellä pakastimella, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövispilä sekä sauvasekoitin. Kaapista löydät kahvinkeittimen suodatinpussit ja yleisimmät mausteet, kaikkea ei siis tarvitse tuoda mukanaan.

Talo on rakennettu 1900-luvun alkuvuosina, ja se näkyy edelleen pinnoissa hurmaavan retrona, toki pintoja on remontoitu tuon jälkeenkin. Talo on keskellä luontoa, lähimpään naapuriin on 70m, mutta ympäröivän metsän ansiosta näköyhteyttä ei ole. Purolan ympäristössä voit nähdä käpytikan ja lukuisia pikkulintuja. Aikaisin aamulla herätessäsi lintujenlaulu on parhaimmillaan. Täällä sinua ympäröi monimuotoinen metsä joka kutsuu kulkemaan, marjastamaan ja sienestämään. Jokamiehen oikeuksilla käytössäsi on hehtaareittain luontoa.

Talo on viehättävän Vuosjärven rannalla, Vihtasaarta vastapäätä. Puulämmitteiselle rantasaunalle paistaa lähes koko päivän aurinko. Pieni ranta on hiekkaa, ja järvelle menee pitkä laituri. Saunaan kannetaan vesi järvestä. Käytössäsi on myös soutuvene, sekä lisämaksusta kanootteja ja kajakki. Rannassa on myös tukeva hiiligrilli minkä äärellä voit istua iltaa. Hiilet kuuluvat vuokraan. Huom, mökillä ei ole tulipaikkaa. Tähän grilliin ei saa tehdä avotulta.

Lähimpään kauppaan Kannonkosken keskustaan on 15 minuutin matka, ja isompaan kaupunkiin Viitasaarelle hurautat 25minuutissa. Pyhä-Häkin kansallispuistoon ajat 30 minuutissa ja Salamajärven kansallipuistoon reilussa tunnissa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi luonnon ympäröivään mökkiin.

Huom!
Olemme nostaneet puhtaanapidon tasoa. Vuokrausten välissä noudatamme entistä huolellisempaa mökin siivousta, meille voit tulla turvallisesti. Liinavaatteet ja loppusiivous eivät kuulu hintaan. Huolehdithan omat liinavaatteet mukan, ja jätät mökin yleissiistiin kuntoon.

Lemmikit eivät ole sallittuja sisätiloissa.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaisen varaustilanteen.  TALVELLA MYÖS HIIHTOLOMAVIIKOT VAIN 350€/VIIKKO.

Sesonkina vuokraamme Purolaa vain kokonaisiksi viikoiksi (ma-su). Viikkovuokra on 450€.
Sesonkien ulkopuolella viikkovuokra on 350€
Sesonkien ulkopuolella voit varata taloa myös lyhyemmäksi ajaksi 70€/vrk (minimi vuokrausaika on 2vrk).
Varausmaksun maksamalla varmistat varauksesi. Perutuista varauksista emme palauta varausmaksua.
Ohjeet varausmaksun maksamiseen saat varauksen yhteydessä.

Mökin varaukset puhelimitse, puhelu, txt, signal tai vaikkapa whatsup 040 595 4952 tai sähköpostiin info@kipinakota.fi

Lisäkuvia ja kuulumisia näet facebooksivuiltamme klikkaamalla tästä.