Onnentupa 2018-04-22T14:13:56+00:00

Onnentupa – tapahtumien talo
avoinna yksityistilaisuuksiin sopimuksen mukaan

Onnentupa etsii uutta yrittäjää!! Ota yhteyttä Piia Rajala 0405954952

Onnentupa on Lappajärven vanhin talo, ikää pirtillä on 250 vuotta.

Pohjalaistalon jykevät seinät kätkevät sisäänsä Lappajärven turisti-infon, tunnelmallisen kahvilan sekä varustevuokraamon. Varustevuokraamosta saat kanootit, lumikengät, rinkat, retkikeittimet, makuupussit ja alustat – Sinulle, joka haluat retkeillä vaikkapa alueen lähilaavuilla!

Sisään tullessasi kävelet Lappajärven uuden turisti-infon läpi. Infosta löytyy tietoa alueen tapahtumista, majoituspalveluista, ohjelmista, nähtävyyksistä, patikointireiteistä jne. Piia auttaa myös henkilökohtaisesti tai puhelimitse 040 5954952.

Jatkaessasi eteisestä oikealle saavut tilaan, missä kahvi tuoksuu ja tarjolla on monenlaista pientä nautittavaa virvokkeiden lisäksi. Kahvilasta löytyy lisäksi tietoa laajasti alueen tapahtumista ja palveluista.

Kahvisi voit mennä nauttimaan takkatuvan puolelle, jossa käytettävänä on lautapelejä tai hyvällä säällä voit istua ulkona järvimaisemaa katsellen. Kesällä Onnentuvan pihapiirissä pääset seurailemaan kanien sekä kanojen touhuja.

Tunnelmallista takkatupaa voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin: järjestämme leppoisat syntymäpäivät, kokoukset tai vaikkapa polttariohjelman. Tuvan vuokra on alkaen 15€ / tunti. Tule tunniksi tai toiseksi!

Lisäksi Onnentuvan kanssa saman katon alla toimii Kultainen Kiulukka – se suloinen käsityöpuoti.

Tervetuloa Onnentuvalle!