Onnentupa – tapahtumien talo

avoinna to–pe 10–17, la 10–14

Onnentupa on Lappajärven vanhin talo, ikää pirtillä on 250 vuotta.

Pohjalaistalon jykevät seinät kätkevät sisäänsä Lappajärven  turisti-infon, tunnelmallisen kahvilan sekä varustevuokraamon. Varustevuokraamosta kanootit, lumikengät, rinkat, retkikeittimet, makuupussit ja alustat; sinulle joka haluat retkeillä vaikkapa alueen lähilaavuilla!

Lisäksi Onnentuvan kanssa saman katon alla toimii Kultainen Kiulukka – se suloinen käsityöpuoti.

Sisään tullessasi kävelet Lappajärven uuden Turisti-infon läpi. Infosta löytyy tietoa alueen tapahtumista, majoituspalveluista, ohjelmista, nähtävyyksistä, patikointireiteistä jne. Henkilökohtaisempaa palvelua saat kassalta tai puhelimitse numerosta 040 5954952

Jatkaessasi eteisestä oikealle saavut tilaan missä kahvi tuoksuu ja tarjolla on monenlaista pientä nautittavaa virvokkeiden lisäksi. Kahvilasta löytyy lisäksi tietoa laajasti alueen tapahtmista ja palveluista.
Kahvisi voit mennä nauttimaan takkatuvan puolelle jossa käytettävänä on lautapelejä tai hyvällä säällä istua ulkona järvimaisemaa katsellen. Kesällä Onnentuvan pihapiirissä pääset seurailemaan kanien sekä kanojen touhuja.
Huomaathan että tunnelmallista takkatupaa voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin, järjestämme myös leppoisat syntymäpäivät, kokoukset tai vaikkapa polttariohjelman. Tuvan vuokra alkaen 15€/tunti. Tule tunniksi tai toiseksi.
Tervetuloa Onnentuvalle.