Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Mindfulness melonta lauantaina 14.7. klo 10-12
Siilinjärvi, ihana rauhallinen järvi n.15min päässä Siilinjärven keskustasta.
Osallistujat saavat tarkemmat koordinaatit.
ILMOITTAUDU PUHELIMITSE!

Tämä melontaretki aloitetaan ihan melonnan alkeista, siitä kuinka kanoottiin mennään, kuinka siellä istutaan, kuinka melotaan ja mitäpä sitten jos kanootin onnistuu kaatamaan. Kaatuminenkin on ihan turvallista, kun se aluksi opetellaan kuivaharjotteluna oppaan johdolla. Kanoottimme ovat leveitä perhekanootteja, jotka ovat vakaita meloa, kaatumisia tapahtuu harvoin.

Melonnan ohessa kerron tarinoita vesillä liikkumisesta sekä annan mielellesi selkeitä mindfunless tehtäviä. Saat tehdä niitä melonnan aikana omaan tahtiin sekä otamme muutamia selkeitä harjoitteita melonnan ohessa sekä tauoilla. Lähdön jälkeen puuheensorina ja kiljahdukset vaimenevat pikkuhiljaa ja kanooteista kuuluu rauhallinen rupatellu.

Tämä järvi on hiljainen, siellä tuskin näkyy muita liikkujia ja rannoilla näät komeita kallioita, jylhiä vanhoja kuusia ja vesilintujen poikueet ovat aktiivisesti vesillä. Katsastamme järven hienoimmat paikat vesiltä käsin.

Tervetuloa nauttimaan, kahden tunnin nautiskelijan melontaretkelle!
Huomioithan että tämä melonta sopii sinullekin, joka istut ehkä ensimmäistä kertaa kanoottiin!

h. 45 €/henkilö
(maksu pankkikortilla tai tasaraha)

Varaa paikkasi nopeasti viestillä, whatsupilla tai vaikkapa soittamalla!! Sitovat ilmoittautumiset.
Puhelimella ilmoittautuminen jotta saan osallistujien puhelinnumerot, mikäli muutoksia tulee esim. sään vuoksi menee viesti messengeriä varmemmin perille.

Piia Rajala
Hyvinvointivalmentaja
Luonto-ohjaaja
040 5954952

www.kipinakota.fi