EFT-terapia

EFT-terapia on akupisteiden naputtelua (eng. taping).

EFT eli suomeksi ”tunteiden vapautusmistekniikka” on USA:ssa kehitetty mieltä ja kehoa hoitava menetelmä, jossa yhdistyy ikivanha akupistetietämys sekä henkisen hyvinvoinnin sanalliset menetelmät. EFT-terapia vaikuttaa myös suoraan fyysiseen olotilaan helpottavasti. EFT-terapialla on saatu erinomaisia tuloksia erilaisten, kipu-, univaukeus-, pelko- ja jännitystilojen hoidossa.

EFT-menetelmä voidaan ohjata sekä opettaa niin että asiakas pystyy hyödyntämään mentelmää myös itsenäisesti tietyn tunteen, kivun tai uniavaikeuksien hoidossa. Akupisteiden painantaa tapahtuu käsissä, kasvoissa sekä rintakehällä. Myös muita pisteitä voidaan käyttää tarpeen vaatiessa. EFT-terapiassa olet täysissä pukeissa istuen.

Joensuun keskussairaalassakin työskentelevä Juha Siira käyttää menetelmää kroonikkokipuilevien kanssa. Itse hoidan asiakkaitani Juha Siiran oppien mukaan.

Näyttöön perustuvaa tutkimustietoa on EFT:n vaikuttavuudesta mm. ahdistuneisuuteen, posttraumaattiseen stressiin, krooniseen kipuun (esim. fibromyalgia) sekä eriasteisiin pelkotiloihin. (Feinstein D. Acupoint stimulation in treating psychological disorders: Evidence of efficacy. Review of General Psychology, Vol 16(4), Dec 2012, 364-380.)

h. 35€/1 kerta, 90€/3 kertaa, 150€/5 kertaa

 

Kysy lisää ja varaa aikasi

040 – 5954952
Piia Rajala
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja