Se on oikeasti täällä, oikea Talvi, tuntuu että pitkästä aikaa.
Miten ihanaa onkaan päästä pilkkimään, verkoille, lumikenkäilemään, hiihtämään ja nauttimaan lumisesta luonnosta.
Talvella myös eläinten jälkien seuraaminen on yksi lempi asioitani. Miten ihana on katsoa mikä pieni piipertäjä on kipitellyt eilisten jälkieni yli, tai miten orava on syönyt käpyä milloin milläkin kivellä tai kannolla istuen jättäen hajotetun kasan käpyä jalanjälkiensä viereen.

Tässä meillä olen nyt ihan uutena bongannut ilveksen jäljet. Kauriita on pitkin peltoja, ja niiden jälkiä näkyy kun poikkeaa metsästä (omalle) peltoaukealle (luvan kanssa). Ihmettelin yksi päivä että mikä eläin täällä on kulkenut kauriiden jäljessä kun oma koirakaan ei ollut siellä kulkenut mutta iso kissahan se!

Purolan mökkiä on varattu kiitettävästi. Miten se ilahduttaakaan! Mökki/talo on ollut sijoillaan jo yli 100vuotta, ja vuokrakäytössäkin jo 30v, vaan vanha viisaus pätee tässä; Ihmiset ei voi ostaa sitä mikä ei ole ostettavissa. Nyt mökkiä on markkinoitu kotisivujen verran sekä omalla facebook sivustolla ja käyttöaste on parempi kuin koskaan. Kiitos siitä kuuluu Teille jotka arvostatte luontoa ympärillä, hiljaisuutta, rantasaunaa sekä historiallista mökkiämme. Talo ei koskaan parane tyhjillään ollessaan, vaikka siellä aina peruslämpö onkin päällä. On ihanaa saada kaikki ne kiitokset ja käsityöt mitä te vierailijat olette meille jättäneet lähtiessänne.

Purolan varaustilanne elää nopeasti, katsothan ajankohtaisen varaustilanteen kotisivuiltamme tapahtumakalenterista. Voit toki soittaa ja kysyä myös puhelimitse tilannetta, kerron sen mielelläni sekä vastaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Vieraaksemme tullessasi voit vuokrata näin talviaikaan vaikkapa lumikengät, tai tilata teille jousiammunnan vierailunne ratoksi. Palvelen teitä mielelläni myös luonto- ja elämyspuolella, aivan niin kuin hyvinvointipalveluidenkin parissa.

Nähdään Purolassa!

-Piia