Melonta

Meloen pääset lähelle luontoa ja tuntemaan sen kaikin aistein. Liikkuminen vedenpinnan tasolla avaa mielenkiintoisen näkökulman maisemaan. Melonta sopii lähes kaikille: vanhoille ja nuorille, kokeneille ja aloittelijoille. Kipinäkota järjestää valmiita, ohjattuja melontaretkiä ja vuokraa kalustoa, mikäli haluat retkeillä omatoimisesti.

Melontaretket

Nautiskelijan melontaretki

Nautiskelijan melontaretkellä aloitetaan melonnan alkeista: kuinka kanoottiin mennään, kuinka siellä istutaan, kuinka melotaan ja mitäpä sitten jos kanootin onnistuu kaatamaan. Kaatuminenkin on ihan turvallista, kun se aluksi opetellaan kuivaharjoitteluna oppaan johdolla. Kanoottimme ovat leveitä perhekanootteja, jotka ovat vakaita meloa, kaatumisia tapahtuu harvoin. Intiaanikanootissa ollaan aina pareittain.

Lähdemme Kannonkosken Vuosjärvelle ennalta katsotulle rauhalliselle reitille. Opas kertoo mitä ympärillämme näemme ja tarkailemme luontoa uudesta perspektiivistä. Vauhtimme on leppoisa, tarkastelemme melontatekniikkaa pitkin retkeä ja pidämme taukoja.
Otamme nämä tunnit nautiskelun kannalta!

Kesto: n. 2 tuntia
Ryhmän koko: 2-7 hlöä
Hinta: 45€ / henkilö

Mindfulness melonta – autuutta aivoille

Ohjelman aluksi käydään läpi melonnan opetus kuten nautiskelijan melontaretkessäkin. Järvellä opas antaa selkeitä mindfulness-tehtäviä, sinun omassa päässäsi tehtäväksi samalla kun melot. Välillä pysähdytään, ja saatatpa saada uusia ohjeita.

Tällä melonnalla annamme aivoille tilaa hengähtää, laskea kierroksia. Teemme tietoisia harjoitteita, joita voit melonnan jälkeen käyttää jokapäiväisessä arjessa kun koet että mielesi tarvitsee tauon kaikesta siitä ärsyketulvasta, minkä joka päivä kohtaamme. Erittäin tehokas stressinpoistaja ja hyvän olon lisääjä!

Kesto: 2 tuntia
Ryhmän koko: 2–7 hlöä
Hinta: 50€ / henkilö

Muksumelonta

Muksumelonta on koko perheelle suunniteltu lyhyempi melontaretki, jotta perheen pienimmätkin jaksavat olla mukana! Melonta kestää noin tunnin. Yhteen kanoottiin mahtuu 2 aikuista ja 1–2 lasta (riippuen lasten koosta). Retkellä on aina mukana opas.

Kesto: n. 1 tunnin
Hinta: 20€ / aikuinen, 10€ / lapsi (3-10v)

Välinevuokrausta saatavilla omatoimiretkeilijälle, klikkaa TÄSTÄ.

Kysy lisää ja tee varaus!
040-595 4952
Piia Ikonen
Luonto-ohjaaja
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja