Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänimaljahoito on ihana hoitomuoto myös raskaana olevalle, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75%. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja kulhoja, sekä heleä-äänistä Tingshaa. Hoito kestää noin 50 minuuttia. Makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen uniikkia ääntä ja värähtelyä. Äänimaljahoito tehdään aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan.

Hinta: 49€ / kerta, 140€ / 3 kertaa, 230€ / 5 kertaa

Sointykylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla sekä rummulla

Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla sekä suurella kumealla käsin tehdyllä rummulla takaa sinulle rennon hetken arjen keskellä. Tule mukaan ryhmään, istumaan mukavasti tuolille tai pötköttelemään lattialle.

Sointukylpy on ryhmille tehtävä rentoutus jossa annat lempeän harmonisen äänimaailman johdattaa sinut syvään rentoutumiseen. Koko kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista ja arkipäivän kiireen tunnusta.

Tämä hetki on Sinulle.

Kesto n. 1 tunti
Ryhmän koko: 6-15 hlöä
Hinta: 12€ / henkilö
Vaikeustaso: sopii kaiken kuntoisille.
Palvelukielet: suomi ja englanti.

Kysy lisää ja varaa aikasi!
Myös kotikäynnit.
040-595 4952
Piia Rajala
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja
Luonto-ohjaaja