Nykälännoidan nuotiolla

Lappajärven Nykälänniemessä on tarujen mukaan ollut noita jo 300 vuotta sitten. Taruja noidasta riittää. Tarinoiden mukaan vuosisatoja sitten elänyt noita osasi vastata häneen kohdistuneisiin ilkeyksiin ilkeyksillä ja olikin aika pahasisuinen, joskin 10 lapsen huolehtiva äiti.

Tämän päivän lempeä Nykälännoita on kulkenut lappalaisten jalanjäljissä pitkän matkan, pysähtynyt hetkeksi suurelle kraatterijärvelle, ja jatkanut sieltä tuttuja värinöitä pitkin pohjoiseen Keski-Suomeen Kannonkoskelle. Löytänyt sieltä mainion majapaikan ja jäänyt sinne. Nykyinen Nykälännoita käyttää suurta rumpuaan, liemiä ja loitsujaan vain hyvään. Nämä ohjelmat sopivat ihan kaikille, vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Nykälännoita pellavamekossa ja rumpunsa kanssa vie sinut lähemmäksi hyvää oloa keinolla, mikä kulkee aina mukanasi.

Nykälännoidan päreiden poltto

Istumme rätisevän nuotion äärellä ja ohjelmoimme aivot ajattelemaan uudella, positiivisemmalla tavalla. Poltetaan päreitä, kuunnellaan noitarumpua ja lisätään hyvää oloa. Tämän jälkeen sinulla on mukanasi työkalu, jolla saat stressiä vähennettyä ja hyvää oloa lisättyä. Ohjelman lisäksi aikaa on mukavalle rupattelulle, ja kiireettömästi ehdimme nauttia aidot nokipannukahvit ja noidannyytit elävän tulen äärellä.
Voit tilata noidan omalle kotikodallesi tai sopia muun teille sopivan paikan.

Kesto: n. 1 tunti
Ryhmän koko: 4–20 hlöä (sopimuksen mukaan myös esim. pariskunnat tai suuremmat ryhmät)
Hinta: 4 -10 henkilöä 30€ / hlö, sen jälkeen 25€ / hlö
Vaikeustaso: helppo
Osallistujan omat varusteet: Säähän sopiva vaatetus. Olemme viileällä kodalla sateen suojassa, nuotion ääressä.
Palvelukielet: suomi ja englanti.
Hintaan sisältyy: Nykälännoidan ohjelma varusteineen, jokaiselle osallistujalle jäävä käsinkosketeltu muisto ohjelmasta, nokipannukahvit kuksasta noidan nyytin kera.

Nykälännoidan joulutaika 

Joulu on Nykälännoidalle erityistä aikaa. Pikkujouluihin erityisen hyvin sopiva Nykälännoidan joulutaika tuo ryhmällenne joulumielen mieleenpainuvalla tavalla. Tarjoiluna tässä ohjelmassa on Nykälännoidan jouluglögi. Noitahan ei glögiään kaupan purkista kaada, vaan keittelee sen paikanpäällä noitataitojaan hyväksi käyttäen. Glögit nautitaan kuksasta noidan soitellessa rumpuaan ja viedessä ajatuksia ihan uusiin sfääreihin.
Voit tilata noidan omalle kotikodallesi tai sopia muun teille sopivan paikan.

Kesto: n. 1 tunti
Ryhmän koko: 4–20 hlöä (sopimuksen mukaan myös esim. pariskunnat tai suuremmat ryhmät)
Hinta: 4–10 henkilöä 30€ / hlö, sen jälkeen 25€ / hlö
Vaikeustaso: helppo
Osallistujan omat varusteet: Säähän sopiva vaatetus. Olemme viileällä kelokodalla sateen suojassa, nuotion ääressä.
Palvelukielet: suomi ja englanti.
Hintaan sisältyy: Nykälännoidan joulutaika -ohjelma varusteineen, jokaiselle osallistujalle jäävä käsinkosketeltava muisto ohjelmasta, paikan päällä keitelty noidan glögi kuksasta nautittuna.

Kysy lisää ja tee varaus!
040-595 4952
Piia Rajala
Luonto-ohjaaja
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja