Kesä kääntyy syksyyn. Kelit on vielä ihanan kesäiset mutta koulut alkoi, tuvan ikkunasta näkyy kynnetty pelto jolle usva iltaisin nousee ja maatilan syystyöt kolkuttelee ovella. Tulipalosta tulee pian vuosi ja viimeinen vuosi onkin ollut melkoista muutoksen aikaa kun olen pohtinut yritykseni suuntaa. Oli selvää että tietyt ohjelmat joille ei ole ollut kysyntää tai mitkä ovat liiaksi säästä riippuvaisia jäävät pois, mutta samalla on kytenyt ajatuksia mitä siihen tilalle.

Muutaman koulutuksenkin olen ehtinyt käydä, ja niin kuin jokainen tietää, sieltä niitä uusia oivalluksia vasta tuleekin!

Ohjelmasta on toistaiseksi jäänyt pois lumikenkäretket sekä jousiammunta. Tilalle on tullut enemmän Onnenkipinöiden puolelle hyvinvointivalmennuksia sekä palveluita. Äänimaljahoidot on otettu täällä Kannonkoskella ja Kivijärvellä Hannunkivessä ihanasti vastaan ja uusia tuulia tulee syksyn aikana ainakin sinne tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseen ja manifestointiin. Taidettakin on tulossa teidän itsenne tekemänä, sekä ehkä vähän villaa ja lämmintä saippuavettä (=huovutusta).

On ihanaa ollut olla mukana uuden syntymässä mutta kyllähän tulipalon tuoma trauma on kulkenut vahvasti mukana koko vuoden. On pitänyt oikeasti pysähtyä sen äärelle, millä oikeasti on merkitystä. Miten tärkeää on hyvinvointi, nimenomaan korvienvälin hyvinvointi. Jos mieliala sakkaa – on ihan pirun vaikea tehdä yhtään mitään, tai keskittyä siihen mitä pitäisi tehdä. Ja tämän kun itse konkreettisesti huomasi oli selvää miten paljon haluankaan tehdä juuri sen mielen hyvinvoinnin eteen töitä niin itseni – kuin teidänkin kanssa.

Kun itse on käynyt aikalailla pohjalla, on helpompi kuvitella miltä se toisenkin pohjalla olo tuntuu. Kun itse on sieltä pohjalta rämpinyt takaisin reunalle tietää miten paljon voimavaroja se vaatii ja kuinka suuri merkitys pienillä hyvillä hetkillä on jaksamiseen.

Näitä pieniä hyviä hetkiä haluan teille tarjota.

Haluan että saat keskellä sitä arjen pyöritystä pysähtyä ja keskittyä hetken itseesi.
Haluan että saat pienen levähdystauon, jotain muuta ajateltavaa ja kenties jotain kotiin vietävää mikä antaa voimia vielä tuon hetken jälkeenkin.

Jos tuntuu että työyhteisö tai vaikkapa ystäväporukka kaipaisi tällaista yhteistä hetkeä, otappa rohkeasti yhteyttä. Teen hoitoja ja valmennuksia, ohjelmia ja huvituksia niin yksilöille kuin ryhmillekin.

-Piia, Nykälännoita